U bent hier

13 nieuwe KMO-units aan Geelseweg Herentals : projectontwikkelaar Koen Dauwen

Geel | Herentals
17.11.2020 - 11.33u
Door: Mark Jaspers

Aan de Geelseweg 6 in Herentals start DAST NV, van de bekende Herentalse projectontwikkelaar Koen Dauwen, begin 2021 aan een complex van 13 KMO-units.

In samenwerking met ARAT architecten uit Herentals werd gekozen voor een transparante look & feel, met oppervlaktes specifiek gericht op kleine en middelgrote ondernemingen. Aan de afbraak van de oude, bestaande magazijnen werd deze week gestart.

Ontwikkelaar Koen Dauwen: “Onze eerdere ervaring, onder meer met de units aan de Vennen in Herentals, leerde ons dat de vraag naar units van dit formaat erg groot is bij de bedrijven in onze regio: dat bewees ook de succesvolle verkoop van dit vergelijkbare project.

Daarom hebben wij er ook bij dit project voor gekozen om bedrijfsunits aan te bieden met een oppervlakte vanaf 394 m2

Vooraan tegen de Geelseweg zijn er dan weer 2 units met een oppervlakte van 1152 m2 en enorm veel visibiliteit dankzij de grote raampartijen.

De ligging vooraan op de Geelseweg zorgt bovendien voor een zeer goede verbinding via de E313, vlakbij het centrum van Herentals en ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.”

Het ontwerp werd gerealiseerd door ARAT architecten. Architect Bart Callaerts geeft wat meer toelichting: “Het project werd gerealiseerd rondom een centrale parkeerzone met eenduidige circulatie zodat alle units kunnen genieten van een optimale bereikbaarheid.

Het transparante, hoge volume aan de Geelseweg dient als accent voor de hele site en visualiseert de ambacht en bedrijvigheid op het terrein. Het geheel kreeg op deze manier een modern en aansprekend uitzicht.”

De werken aan het nieuwbouwproject gaan van start begin 2021 en de oplevering is voorzien in het derde kwartaal van 2021.

Koen Dauwen: “Bedrijven die de komende maanden intekenen hebben het voordeel dat ze nog mee over de indeling en inrichting van hun unit kunnen beslissen, uiteraard in samenspraak. Wij denken graag mee na over de beste oplossing in dit geval.”

Prijzen voor de nieuwe KMO-units starten vanaf €433.500. Plannen en meer informatie zijn te verkrijgen bij ontwikkelaar DAST nv via het nummer 014 22 60 93 of www.koendauwen.be '

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto