U bent hier

130 Scholen genieten binnen 4 jaar van CTOUCH touchscreens dankzij VanRoey.be

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen
22.10.2019 - 17.33u
Door: Mark Jaspers

De kogel is door de kerk. KOBA, de scholenkoepel van het Katholiek Onderwijs Bisdom Antwerpen, kiest voor VanRoey.be en CTOUCH om in de komende 4 jaar haar klaslokalen te moderniseren.

KOBA verenigt en ondersteunt 9 schoolbesturen met financieel, bouwkundig en administratief advies zodat de scholen zich kunnen focussen op hun kerntaak: het geven van kwaliteitsvol en inspirerend onderwijs in een omgeving waarin jongeren alle kansen krijgen om zich te ontplooien.

Maar liefst 56.000 leerlingen kunnen zich warm maken voor een heuse upgrade van hun leservaring. 130 Scholen, met ruim 3360 klaslokalen, zullen binnenkort voorzien worden van interactieve touchscreens van CTOUCH als digitaal schoolbord. De totale omzet van het contract wordt (voorzichtig) geschat op om en bij de € 1.4 miljoen.

Steven Malfroidt, Sales Specialist Collaboration and Display Solutions, haalt opgelucht adem: "Om deze raamovereenkomst te verdienen moesten we aan tal van strenge eisen voldoen; zo moeten we o.a. een vlotte levering, onsite garantie en draadloze connectie kunnen voorzien.

Onze offerte won het op basis van zowel prijs als kwaliteit. We hebben dan ook niets aan het toeval toegelaten. We maakten de vergelijking met de concurrentie tot in de kleinste details; garantieafhandeling, energieverbruik, ecologische voetafdruk, kwaliteit geluid, de reactiesnelheid van het aanraakscherm... ieder aspect kwam gedetailleerd aan bod.

Wat ons betreft biedt CTOUCH het absolute neusje van de zalm voor interactieve touchscreens. Ze zijn echte innovators en een geweldige partner voor het onderwijs die luistert naar hun klanten. Bovendien boezemt onze jarenlange samenwerking als Preferred Partner vertrouwen in dat we een opdracht van deze grootorde tot een goed einde kunnen brengen. De scholen kunnen zich verwachten aan uniformiteit binnen de klaslokalen met een duurzame, kwalitatieve oplossing en uitstekende dienstverlening."

Deze opdracht versterkt de reeds hechte band tussen VanRoey.be en CTOUCH. CEO Remmelt van der Woude van CTOUCH is dol enthousiast: "We zijn geweldig trots dat wij kunnen bijdragen aan onderwijsvernieuwing in België. We werken op dit vlak al jaren intensief samen met VanRoey.be.

Daarbij gaan we graag een stap verder dan het moderniseren van scholen. We richten ons vooral op het toegankelijk maken van technologie, zodat onze touchscreens aansluiten bij de persoonlijke leeromgeving van leerlingen en onderwijzers.

We kijken er naar uit om zo bij te dragen aan KOBA's missie om inspirerend onderwijs meer op de kaart te zetten. Wanneer je slaagt in deze missie,
vergroot je namelijk de kans voor jonge mensen om na hun studie succesvol en gelukkig te worden in het moderne bedrijfsleven. En dat is iets waar CTOUCH en VanRoey.be samen ook een sterke groei in doormaken op dit moment."

Tot slot besluit Steven: "Ik ben er van overtuigd dat mooie samenwerking een echte win-win zal betekenen voor de leerlingen, de leerkrachten, KOBA, VanRoey.be & CTOUCH!"

imageMeer nieuws

Facelift en upgrade sporthal Den Uyt volledig afgerond in 2020

Mol 14.11.2019 - 12.34u reading time4min

Begin december krijgt sporthal Den Uyt een stevige facelift. De oude vervuilde booggevel wordt volledig vervangen, zodat de sporthal opnieuw een frisse uitstraling krijgt. Daarnaast denken we ook aan het comfort van de sporters met een aantal vernieuwingen in de zaal zelf. De sporthal blijft tijdens de werken voor iedereen bruikbaar. In de loop van 2020 zijn alle werken afgerond.

Janne Caeyers verkozen tot nieuwe kinderburgemeester van Mol

Mol 14.11.2019 - 11.29u reading time2min

Janne Caeyers werd op woensdag 13 november verkozen tot nieuwe kinderburgemeester van onze gemeente. Janne volgt Mats Opdebeek op die vorig schooljaar kinderburgemeester was. De kinderburgemeester en kinderraadsleden legden de eed af en werden achteraf getrakteerd op een receptie. Het gemeentebestuur dankt het vorige bestuur voor hun enthousiaste inzet en wenst het kersverse bestuur veel succes!

Even weg van de wereld in een Slow Cabin in Laakdal

Even weg van de wereld in een Slow Cabin in Laakdal
Kempen regio | Laakdal regio 13.11.2019 - 21.57u

Sport Vlaanderen pakt uit met gloednieuw MTB-parcours: Bike trail

Sport Vlaanderen pakt uit met gloednieuw MTB-parcours: Bike trail
Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 13.11.2019 - 20.01u

Drie jaar cel voor reeks inbraken in elektrowinkels, o.a. in Switch Olen

Drie jaar cel voor reeks inbraken in elektrowinkels, o.a. in Switch Olen
Kempen regio | Nationaal | Olen | Provincie Antwerpen 13.11.2019 - 16.35u

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 13.11.2019 - 12.34u

Staking ACOD verstoort dienstverlening De Lijn

Staking ACOD verstoort dienstverlening De Lijn
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 13.11.2019 - 10.02u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto