U bent hier

14 zeecontainers zoeken creatieve geesten

Westerlo
14.09.2018 - 16.45u
Door: Mark Jaspers

Opnieuw start Autonoom Provinciebedrijf Kamp C met een traject waarbij de markt en scholen uitgedaagd worden om te experimenteren en nieuwe technieken uit te proberen.

In aansluiting op het circulaire bedrijfsgebouw en de 3D betonprinter beschikt Kamp C nu over 14 zeecontainers die te bezichtigen zijn op de site van Kamp C in Westerlo.

Deze gebruikte zeecontainers zijn momenteel nog leeg maar perfect te transformeren tot tiny homes, kantoren, vergaderfaciliteiten of leslokalen, tijdelijk of blijvend. In de wereld om ons heen is hiervoor genoeg inspiratie te vinden, inspiratie die nog niet goed is doorgesijpeld in de Vlaamse bouwsector.

Met het aanschaffen van deze zeecontainers dagen Kamp C en de provincie Antwerpen de markt uit om zijn handen vuil te maken en te experimenteren met nieuwe businessmodellen en bouwconcepten.

Om de visie van Peter-Paul van den Berg, directeur van Kamp C, bekend te maken, publiceerde Kamp C in samenwerking met schrijver Dik Bijl een nieuw boek, genaamd "In Transitie". Tijdens het persmoment wordt het boek voorgesteld. Het boek is te verkrijgen bij de reguliere boekhandel, online via bol.com of bij Kamp C zelf.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto