U bent hier

14e Motortreffen Blue-Bikers op 19 mei

Geel
07.05.2019 - 18.32u
Door: Mark Jaspers

14e Motortreffen Blue-Bikers is een toeristische rondrit van +/- 160 km met de motor op 19/5 met vertrek tussen 07.30 en 12u (aankomst naar keuze) in Geel Holven 132 in de Holvenhoeve.

De rit is bepijld en kan op gps (Garmin - TomTom) worden ingelezen.

Organisatie door de Blue Bikers die ontstaan zijn in het begin van 2005.

Enkele politiemensen van Geel besloten om gezamenlijk een ritje met de motor te maken.

Even later en naar aanleiding van de mindere gezondheidstoestand van een collega werd het idee geopperd om een "benefiet" in te richten. Zo ontstond dan ook de noodzaak om een club op te richten.

De naam van deze club lag dan ook voor de hand, Blue Bikers verwijzende naar onze afkomst.

Ondertussen heeft de club het doel om:

- Collegialiteit en kameraadschap tussen politiemensen, van zowel lokale als federale politie en het calogpersoneel werkzaam bij de politie te bevorderen

- Bevorderen en uitbouwen van de samenwerking met leden van andere diensten zoals brandweer, douane, parketmedewerkers etc ( niet limitatief )

- Het veilig motorrijden promoten

In 2006 werd de eerste benefiet motorrit georganiseerd door de Blue Bikers. Onze club telde toen een twintigtal leden. Ondertussen, 2019, tellen de Blue Bikers 54 leden.

Het grootste deel van de opbrengst van het treffen van 2019 zal geschonken worden aan de VZW Benjalien, verder doneren de Blue Bikers nog andere goede doelen tijdens het jaar door giften aan of via deelname aan motorritten voor goede doelen.

http://www.Blue-Bikers.be of bij de bestuursleden.

http://www.benjalien.be

Benjalien is een huis waar personen met een beperking en hun persoonlijke assistent kunnen verblijven gedurende de dag, om samen allerlei activiteiten te doen.
Op deze manier is er sprake van een groepsgebeuren en is het gezin vrij van de zorg voor hun familielid gedurende de dag.

Er is plaats voor 6 personen met een beperking én hun assistent per dag en we werken van maandag tot zaterdag. Je kan inschrijven voor één of meerdere dagen.
Enkele voorbeelden van onze dagactiviteiten : wandelen, zwemmen, fietsen, koken, schommelen, voorlezen, knutselen, muzikale activiteiten, snoezelen, jacuzzi, daguitstappen....

Sinds kort zijn we de fiere eigenaars van twee elektrische rolstoelfietsen.

Het adres van VZW Benjalien :Geneberg 15 te 3945 HAM
Ingang via Mezenstraat. Rekening nummer iban : BE72 3630 9355 4116
bic : BBRUBEBB

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto