De organisatoren van het 29Bn Log in Grobbendonk mochten zondag 1.500 deelnemers begroeten op de 16e editie van Sporten tegen Kanker voor het goede doel, het Olivia Fund.

Vooral het aantal mountainbikers neemt elk jaar toe. Ze krijgen op het domein van het 29Bn Log een prima gevarieerd parcours voor de wielen geschoven.

Er werd ook gejogd en gewandeld, er waren toertochten voor wielertoeristen, allemaal onder een stralend nazomerzonnetje.

De opbrengst van Sporten tegen Kanker gaat naar het Olivia Fund.

Hans Horemans 29Bn : 'Tof dat er ook dit jaar zoveel sporters kwamen deelnemen. Op donderdag 27 januari 2017 organiseren we ons traditionele Nieuwsjaarsconcert in cc 't Schaliken. Dit keer een topconcert met de Kon. Muziekkapel van de Marine. De opbrengst van Sporten tegen Kanker wordt dan overhandigd.  Kaarten voor het Nieuwsjaarsconcert zijn verkrijgbaar vanaf midden oktober. Bedankt aan alle sportieve deelnemers en de medewerkers vandaag.'

Op de groepsfoto v.l.n.r. Herman Lemmens (Imapro), Eddy Hendrickx, Kolonel bevelhebber Frank Mouchars 29Bn, Danny Coen 29Bn, Hans Horemans communicatie PAO 29Bn.

Guy Verellen / beelden NNieuws ©