Zondagochtend was het gezellig aanschuiven voor het 4e Sander's Ontbijt, een benefietontbijt voor het Rondoufonds voor Duchenneonderzoek. Enkele jaren geleden kwam het idee om 'iets' te doen voor Sander zijn ziekte, uiteindelijk is het een ontbijtbuffet geworden, en dat blijkt een groeiende succesformule te zijn. Zondagvoormiddag kwamen méér dan 1.500 sympathisanten in zaal De Vrede St.-Jozef-Olen en in de aanpalende school Toermalijn voor het goede doel ontbijten.  Onder hen o.a. het voltallige SKS Herentals-team met 50 hongerige magen.

Sander naar Lyon voor  EK Rode Duivels

Zondagnamiddag vertrok Sander Stappaerts (11) uit Geel met een team naar Lyon voor de wedstrijd maandagavond België-Italië.   'Tof dat ook dit jaar weer zoveel mensen kwamen ontbijten. Ik ben heel gelukkig. Veel dank aan onze 60 toffe medewerkers hier vandaag,' zegt een superblije Sander. 

'Ik vertrek straks nog naar Lyon Frankrijk, een lange autorit van 7 uur. Ik hoop van ganser harte dat onze Rode Duivels ver gaan geraken op het EK. Ik supporter vooral ook voor  Romelu Lukaku, m'n vriend. Het wordt heel spannend nu.'

Vorig jaar werd dankzij het Sander's Ontbijt 20.000 euro aan het Rondoufonds geschonken, een fantastisch bedrag.

'Succes en veel EK-pret, Sander! Namens de NNieuwsredactie en al onze lezers!'

Guy Verellen / NNieuws.