Een 17-jarige jongen uit Vorselaar is in de nacht van vrijdag op zaterdag gestorven na een verkeersongeval met vluchtmisdrijf. Dat zegt het parket van Antwerpen.

Een vrachtwagenbestuurder trof vanmorgen rond 8u het lichaam van de jongen  aan op de Molenbaan in Vorselaar. Het slachtoffer woonde daar in de buurt.

"De jongen was met de fiets en alles wijst erop dat hij is aangereden door een auto, waarvan de bestuurder daarna vluchtmisdrijf heeft gepleegd", zegt Caroline Vanderstokker van het parket in Antwerpen.

"Het onderzoek is volop bezig en het labo is ter plaatse. We zijn op goede weg om de aanrijder te kunnen identificeren." (belga)

UPATE 12.55u : Mogelijke verdachte opgepakt

Politie Neteland heeft een mogelijke verdachte opgepakt voor het dodelijke ongeval met vluchtmisdrijf in Vorselaar. "De man wordt momenteel verhoord", bevestigt parketwoordvoerster Caroline Vanderstokker.

Een man trof zaterdagochtend het lichaam van de 17-jarige Ian Goormans aan langs de Molenbaan in Vorselaar.

Het slachtoffer was met de fiets en alles wijst erop dat hij werd aangereden door een auto. De bestuurder had daarna vluchtmisdrijf gepleegd. (pol-belga) foto M. Aerts /VRTNWS.

De mama van Ian Goormans postte vanmorgen op FB een aangrijpend bericht :