Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

18 busreizigers (!) betrapt met drugs op buslijn Tilburg-Turnhout, 2 verdachten opgepakt na huiszoeking

drugshond politie

Politie Regio Turnhout heeft bij drugscontroles afgelopen weekend 140 reizigers gecontroleerd die met een lijnbus vanuit Tilburg onderweg waren naar Turnhout.

Tegen 18 mensen (!) stelde de politie een Onmiddellijke Minnelijke Schikking (OMS) of een proces-verbaal op omdat ze drugs bij zich hadden. De politie nam bij de controles een hoeveelheid marihuana, hasj, joints en weed in beslag.

Aanhoudingen na huiszoeking : drugs en vuurwapens

Samen met de collega's van de politiezone Antwerpen pakte politie Regio Turnhout dit weekend ook 2 verdachten op in een drugsonderzoek. Bij een huiszoeking vonden de speurders 2 vuurwapens, een wapenstok, een machete, bijna 200 lege knijpzakjes, zo'n 50 gram hasj, 2 smartphones en 100 euro cash geld. Ook een auto werd in beslag genomen.

De meerderjarige verdachte werd intussen door de onderzoeksrechter aangehouden en verschijnt morgen voor de raadkamer. Voor de minderjarige verdachte, die intussen wel opnieuw is vrijgelaten, stelde de politie een afzonderlijk proces-verbaal op en zal het jeugdparket beslissen wat er verder met de jongen moet gebeuren." (pol) 

Naar verluidt zouden langs deze busroute vanuit Nederland ook drugs richting PZ Neteland en de hele Kempen verder gedeald worden.

Foto drugshond politie / NNieuws

drugshond politie

Deel dit artikel