Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

18 UiTPAS-verenigingen in Vorselaar

Vorselaar Uitpas

Op 1 januari startte UiTPAS Kempen op in de regio Neteland en dus ook in Vorselaar. UiTPAS is een spaar- en voordelenkaart voor vrije tijd voor iedereen.

De pas kost eenmalig 5 euro waarna je er levenslang punten mee kan sparen als je deelneemt aan sport-, cultuur- en jeugdactiviteiten in Vorselaar, maar bij uitbreiding bij UiTPAS-partners in heel Vlaanderen en Brussel.

Deze punten ruil je daarna om voor leuke voordelen of kortingen. Daarnaast hebben mensen die aan bepaalde voorwaarden voldoen recht op een gratis UiTPAS met kansentarief waarmee ze automatisch 80% korting krijgen bij betalende UiTPAS-activiteiten.

Het hele gemeentelijke vrijetijdsaanbod in Vorselaar werd intussen UiTPAS-aanbod en al meer dan 540 inwoners kwamen langs voor hun persoonlijke UiTPAS.

“Ook heel wat van onze verenigingen onthaalden de UiTPAS positief”, aldus Kobe Vercauteren, schepen van Vrije Tijd in Vorselaar. “We zijn een bruisende gemeente met een rijk verenigingsleven. Op dit moment engageerden al 18 vrijetijdsverenigingen zich om Vorselaarse UiTPAS-partner te worden.

Het resultaat van deze samenwerking is een breed en ruim lokaal UiTPAS-aanbod. Zo hopen we kinderen en volwassen extra te stimuleren om zich met hun UiTPAS aan te sluiten bij een vereniging of om deel te nemen aan een activiteit in hun vrije tijd. We zijn bovendien fier te mogen aankondigen dat ook het Vorselaarse festival Na Fir Bolg een UiTPAS-activiteit zal zijn deze zomer.”

De andere verenigingen die mee instappen in het UiTPAS-verhaal zijn Koninklijke Harmonie Verbroedering Vorselaar, Padel Vorselaar, Werkgroep Cultuur, Sportrakker, Chiro Vorselaar, Hoppin' Around, korfbalclub KCOV, Studio 2290, Huis van het Kind, Omnisport Vorselaar en het lokale Jeugd Rode Kruis.

Op de foto verzamelden enkele UiTPAS-verenigingen zich, met name: De Ronde Mannen (Na Fir Bolg), voetbalclub OG Vorselaar, Davidsfonds Vorselaar, Gezinsbond Vorselaar, Welzijnsschakel 't Kiertje, AKademy dansstudio en biervereniging Vorselazarus.

www.vorselaar.be/uitpas

Vorselaar Uitpas

Deel dit artikel