U bent hier

18e Kermisjogging Morkhoven : sportief event maar zonder... kermis

Herentals
26.08.2019 - 23.58u
Door: Herman Gezelle

De kermisjogging van Morkhoven is een sportief jogging-event dat telkens georganiseerd wordt op de laatste dinsdag van augustus. De 13e editie volgt morgen 27 augustus. Dit keer zonder kermis, of toch?

De kermisjogging is een organisatie van de Koninklijke Fanfare Zucht naar Kunst en Landelijke Gilde Morkhoven.  Eerste start om 18.30 u - gezamelijke start om 19.30u - Inschrijven kost 5 euro.  Inschrijven kan vanaf 17.00 u - per deelnemer gaat er 1 euro naar Ispahan vzw (palliatieve thuiszorg).

Kermis Morkhoven : 1 kraam, leeg plein, falende schepen voor kermissen (N-VA)

'De onderhandelingscapaciteiten van onze schepen van foren staan al maanden ver onder nul, onkunde, amateurisme', klinkt het bij het organiserend comité in Morkhoven.  'Er staat 1, welgeteld 1, kraam op de kermis in Morkhoven, in weerwil van eerdere verklaringen van die schepen over zogezegde overeenkomsten. 

En zoals bekend, de schuld op een ander schuiven, de kermisbond, is haar specialiteit. Ze is compleet onbetrouwbaar. Nu gaat ze snel nog een springkasteel huren...burlesk.'

'We voelen plaatsvervangende schaamte', zegt Jan Bertels (Sp.a). 'Morkhoven verdient beter dat deze grote 'verandering', zie vernedering.  Toi, toi voor organisatoren van de kermisjogging morgen.'

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto