Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

1e JCI Award Kempense Persoonlijkheid : 3 genomineerden

JCI Gheel-en-Thals, de vereniging van jonge en ondernemende mensen uit de regio Geel, Herentals, Mol, Westerlo, Olen en Retie (Junior Chamber International), heeft de 3 finalisten bekend gemaakt voor de eerste JCI Award Kempense Persoonlijkheid.

Met deze Award willen zij een Kempense Persoonlijkheid bekronen die de Kempen de voorbije jaren op maatschappelijk, economisch, cultureel en/of sociaal vlak op de kaart heeft gezet.

De 3 finalisten zijn : Flor Joosen (op de foto rechts) voorzitter Unizo en gedelegeerd bestuurder Joosen Luyckx;  Sophie Van Geel : stichtster en voorzitter vzw Cunina en Tom Van Dyck acteur en oprichter van De Kempvader. 

'We zijn bijzonder opgetogen met de keuze van de jury voor deze 3 finalisten', onderstreept Benny Lauwers, voorzitter  JCI Gheel-en-Thals. 'De 3 zijn gekozen uit een totaal van 27 persoonlijkheden die door de Kempense bevolking zijn voorgedragen. De jury heeft dan ook geen gemakkelijke taak gehad.'

De uiteindelijke winnaar wordt gekozen  door de gecombineerde stem van opnieuw de jury en de Kempense mensen. Vanaf 1 mei zal iedereen via de website van de Award Kempense Persoonlijkheid op hun favoriet kunnen stemmen. Op donderdag 20 juni weten we wie de eerste JCI Award Kempense Persoonlijkheid in ontvangst mag nemen.'

Deel dit artikel