In de week van maandag 21 september voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gedurende twee dagen structureel onderhoud uit op de N14 (Rodendijk) in Zoersel. Ter hoogte van de P&R-parking naast de E34 wordt de top- en onderlaag van de N14 richting Zandhoven afgefreesd en opnieuw geasfalteerd.

Door spoorvorming en scheuren is het wegdek in slechte staat. Tijdens de werken blijft doorgaand verkeer in beide richtingen mogelijk.

Op dinsdag 22 september wordt er op de N14 gewerkt in de richting van Zandhoven tussen zijstraat Sjauwel en de rotonde van complex Zoersel (20). Het verkeer richting Zoersel rijdt vanaf de rotonde de P&R parking op en kan op het einde van de parking terug aansluiten op de N14. Het verkeer richting Zandhoven rijdt tijdelijk op de rijstrook van de N14 richting Zoersel.

Op woensdag 23 september schuiven de werken op naar het stuk N14 tussen zijstraat Sjauwel en tankstation 'Lukoil' (+/- 80m). Met behulp van tijdelijke lichten kan het verkeer beurtelings passeren. Om de hinder zo klein mogelijk te houden, wordt er gewerkt buiten de spitsuren.