U bent hier

2 doden bij brand op camping De Schuur in Noorderwijk, eerst chalet zelf in brand gestoken

Herentals
11.03.2019 - 09.15u
Door: Herman Gezelle

In Noorderwijk zijn maandagochtend twee doden gevallen bij een brand in een chalet op camping De Schuur aan Pastoorsbos. Dat zegt politie Neteland. Het labo is ter plaatse en het parket zal een branddeskundige sturen om meer duidelijkheid te krijgen over wat er precies gebeurd is.

De hulpdiensten kregen rond 7.30u een melding van een brand op de camping aan Pastoorsbos. De brandweer kon niets meer doen voor de slachtoffers, van wie de lichamen na de bluswerken gevonden werden. De slachtoffers zijn een 26-jarige man en z'n moeder 53-jarige vrouw uit het Antwerpse.

Officieel is er nog geen mededeling van het parket, maar mogelijk gaat het hier om zelfdoding. De campinguitbater zag de mensen uit het Antwerpse zaterdag nog. Ze hadden nog maar pas de chalet gehuurd.

Update 16u :

'Er moeten nog bijkomende onderzoeksdaden worden gesteld vooraleer we uitsluitsel hebben over de juiste omstandigheden', klinkt het bij het parket.

Het werd politie en hulpdiensten snel duidelijk dat het om een pijnlijke wanhoopsdaad ging. De twee lichamen werden naast elkaar gevonden, achteraan rechts in het verwoeste huisje.

Wie vragen heeft over zelfdoding kan terecht op 1813 of op zelfmoord1813.be - (bw-belga) (foto VRT M. Aerts).


imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto