U bent hier

2 gewonden bij steekpartij tussen meisjes aan station Mol

Mol
19.02.2019 - 21.11u
Door: Herman Gezelle

In Mol zijn maandag in de loop van de vooravond 2 meisjes gewond geraakt bij een steekpartij aan het station. Dat zegt burgemeester Wim Caeyers (CD&V). Er is één verdachte opgepakt.

De feiten speelden zich af binnen een groepje 18- en 19-jarige meisjes, maar de aanleiding is niet bekend. Een van de slachtoffers vertoonde een of meerdere behoorlijk diepe steekwonden en moest naar het ziekenhuis worden gebracht, maar er zou zeker geen sprake zijn van levensgevaar.

Tijdens de ruzie is een klein mes getrokken. De precieze omstandigheden zijn nog niet duidelijk. Ook wie het mesje op zak had en met welke intentie wordt nog verder onderzocht. Eén van de twee meerderjarige groepsleden werd ter plaatse opgepakt. De tweede was rond 22.15u gisteravond nog voortvluchtig, maar haar identiteit is bekend.

"De vaststellingen zijn volop aan de gang", meldt de politie. "De getuigen worden verhoord en er wordt ook nagegaan of de camera's die in de buurt hangen kunnen helpen na te gaan wat er precies is gebeurd."

(Belga)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto