Op advies van de cultuurraad besliste de gemeenteraad van Kasterlee om de identiteit van Tielen Muziekdorp te vereeuwigen met twee nieuwe straatnamen: de Muziekstraat en Flor Baron Peetersstraat.

De toegangsweg van de nieuw te verkavelen percelen tussen de Spoorwegstraat en de Hofdreef zal in de toekomst de naam Muziekstraat dragen. De naam verwijst naar de verscheidenheid aan muziekverenigingen en de status van Tielen Muziekdorp.

De toegangsweg van de nieuw te verkavelen percelen tussen de Spoorwegstraat en de Loopstraat wordt de Flor Baron Peetersstraat. Deze straatnaam herinnert aan Tielenaar Baron Flor Peeters, organist, pedagoog en componist.

Met deze beslissing zet het bestuur het project Tielen Muziekdorp dat op 1 september 2017 start extra kracht bij.

Het is een stimulans voor de projectgroep, de initiatiefnemers van de cultuurraad en de tientallen vrijwilligers die zich zullen inzetten om de identiteit van Tielen muziekdorp tot en met 2 september 2018 opnieuw in de verf te zetten.

Op het programma staan meer dan 50 muzikale activiteiten. Nieuwe initiatieven en gevestigde waarden zullen alles uit de kast halen om inwoners en bezoekers te overdonderen.