U bent hier

2 verdachten aangehouden voor reeks inbraken

Lille | Neteland | Vorselaar
27.11.2018 - 09.24u
Door: Mark Jaspers

Politie Neteland heeft 2 verdachten opgepakt voor de reeks inbraken die vorige week in Vorselaar en Lille werden gepleegd. De onderzoeksrechter heeft de 2 Albanese verdachten aangehouden.

Zowel woensdagavond als zaterdagavond werden verscheidene inbraken gepleegd in Vorselaar. Zaterdag in de loop van de dag waren er ook vier inbraken in Lille. Bij een paar van de inbraken werden verdachte personen opgemerkt. "Wij kregen van opmerkzame burgers een paar beschrijvingen door en een aantal kentekenplaten die in het ANPR-cameranetwerk werden ingebracht.

Ook enkele BIN's werden opgestart", zegt Dirk Van Peer, woordvoerder politie Neteland. "Met deze nuttige informatie voerden onze ploegen extra toezicht uit in de omgeving van Vorselaar. Dit resulteerde zaterdagavond in de arrestatie van twee personen van Albanese nationaliteit. Ze waren in het bezit van inbrekersmateriaal en buit van een inbraak in Wechelderzande."

De twee verdachten zijn aangehouden door de onderzoeksrechter. Ze verschijnen dinsdag voor de raadkamer. (pol)

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto