U bent hier

2.000 Westelsupporters ontdekken nieuwe squad : 'We zijn benieuwd wat het nieuw seizoen ons brengt'

Kempen regio | Westerlo
29.07.2019 - 00.02u
Door: Herman Gezelle

Na een week van hittegolven, viel de Open Kuipjesdag van KVC Westerlo door het slechte weer deels in het water. Sommige geplande activiteiten werden afgelast. Al kon dat de Westelsupporters niet deren, ze zakten met 100-en af naar 't Kuipje.

Tussen de buien door werden de jeugdspelers voorgesteld aan de spelers van de 1e ploeg. Zo'n 2.000 supporters supporters keken dat het heel goed was.

Kevin G. (38) uit Oosterwijk : 'We zijn benieuwd wat het nieuw seizoen ons brengt. We hebben er 100% alle vertrouwen in dat het nieuwe management en de Turkse sponsor een stevig team gaan vormen.  Mee ons mannen zijn we al 22 jaar trouwe KVC-supporter. 

 We hebben net een kijkje genomen in het nieuwe jeugdcentrum en dat ziet er heel sjiek uit. We zijn ook erg blij met het T-shirt en het petje dat we hebben gekregen en gaan straks ook nog op handtekeningenjacht.'

Ook Hassan Cetinkaya, de kersverse vicepresident van KVC Westerlo, mengde zich onder de supporters. Foto's Leo Brouwers/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto