U bent hier

21e Herentalse Bierfeesten, Wilhelm : 'Mein Gott, Baskwadder Torenwachter dass ist lecker!'

Herentals | Internationaal | Kempen regio | Vlaanderen
28.10.2018 - 00.58u
Door: Herman Gezelle

De Herentalse Bierfeesten van KSA Herentals blijven groeien.  Zaterdag kreeg een goed gevuld 't Hof 15 Engelse bierkenners over de vloer. 'The good beer guide to Belgium' van Tim Webbs & Jo Stanngs is in UK een succesvol bierboek.  Op de bierfeesten onder hen ook de befaamde festivalorganisator Paul Briggs.

Wilhelm Weber, een Duitser uit Frankfurt, liet de Baskwadder zich smaken : 'Mein Gott, Baskwadder Torenwachter dass ist lecker!'

Ook nog zondag

Ook morgen zondag organiseert KSA Herentals voor de 21e keer de Herentalse Bierfeesten in zaal 't Hof op de Grote Markt in Herentals. Meer dan 100 bieren, waarvan 10 op vat, prijken op de lijst. En daar zijn naar goede gewoonte weer ronkende namen bij.

Of wat dacht u van Hip Hop Orange Crush, Vliegend Varken, Heksen en Trollen of Crowdsurf in A Rubber Dinghy?

Natuurlijk zijn er ook weer enkele echte speciallekes te proeven, zoals een speciale versie van de Gageleer met enkel Kempense Hop, een nieuwe versie van Schuppenboer (Winter) en Arthur's Legacy nr. 7, dat in samenwerking met de sterrenchef Viki Geunes gebrouwen werd.

En ook enkele Herentalse bieren sieren de kaart: Baskwadder Torenwachter, Hertalse Poorter en Hopschepper zijn eveneens te verkrijgen.

De deuren van de zaal om 12 uur open.

Johan Temmerman/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto