U bent hier

23e Herentalse Bierfeesten : 100 top-bieren

Herentals
19.10.2021 - 10.36u
Door: Herman Gezelle

Op 29, 30 en 31 oktober organiseert KSA Herentals voor de 23e keer de Herentalse Bierfeesten in zaal 't Hof op de Grote Markt. Je kan een keuze maken uit meer dan 100 bieren, waarvan 10 op vat.

Vorig jaar werd er noodgedwongen een jaartje overgeslagen omwille van de coronamaatregelen, maar de jeugdbeweging zette toen een succesvolle biermandenactie op poten.

Dit jaar kan je opnieuw in de gezellig ingerichte zaal terecht om te proeven van bijvoorbeeld 'Fourchette', 'Holy White', 'Black Mamba', 'Dikke Duim', 'Walk the Red Carpet' of 'Hete Klinke'.

Ook enkele Herentalse biertjes zoals 'Keizer van Hertals' of 'Baskwadder Whisky' sieren de bierlijst.

Nieuw dit jaar is dat je ook al op vrijdagavond kan langskomen vanaf 20u. Op zaterdag en zondag gaan de deuren open om 12.00 uur. Meer info vind je op herentalsebierfeesten.be  Foto's Johan Temmerman/NNieuws.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto