Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

24e Herentalse Bierfeesten : '100 top-bieren, afgeklopt op 876 liter'

Bierfeesten KSA

Afgelopen weekend organiseerde KSA Herentals voor de 24e maal de Herentalse Bierfeesten in zaal 't Hof op de Grote Markt. Je kon een keuze maken uit meer dan 100 bieren, waarvan 10 op vat. Zondagnacht mocht de KSA fier melden : 876 liter gerstenat door de echte kenners gekeurd en heerlijk bevonden.

'Ons mannen bleven maar plakken, maar ik was BOB, dus iedereen komt veilig thuis', lacht Patricia B. (39) uit Olen. 'Er was zoveel te ontdekken in deze hemel van gouden biercreaties, dus ieder jaar zijn we present bij de KSA.  Een fijn initiatief dat ook leerrijk is.'  

Dit jaar kon je opnieuw in de gezellig ingerichte zaal terecht om te genieten van een o.a. een 'Klootzakske', 'Ne Grelllige Winter' of 'Zatte Bottine'.

Een tevreden Thomas Smets van de KSA-leiding : 'Toch even de vele bierliefhebbers bedanken, en uiteraard  ook ons dynamisch team van de 35 KSA medewerkers die de 2 dagen tot een groot succes hebben gemaakt.  Er was iets minder volk, maar dat komt door de crisis uiteraard. We mochten 876 liter bier serveren, dat is heel mooi.   De opbrengst gaat zoals steeds naar de werking van onze jeugdbeweging. 

Je mag de datum van onze 25e editie al noteren,  altijd laatste weekend van oktober : 28 en 29 oktober 2023. Je mag je dan verwachten aan heel wat speciallekes', besluit Thomas.

Foto's Johan Temmerman/NNieuws.

Bierfeesten KSA

Deel dit artikel