De deelnemers aan de Fit- en Funwandelingen van de CM in Noorderwijk hebben dinsdagavond hun wandeling in een feestelijk tintje gestoken. Met de 250e Fit- en Funwandeling werd een merkwaardig jubileum gevierd.

De wandelaars van Morkhoven kwamen voor de gelegenheid meewandelen.

Tijdens de wandeling werden de wandelaars deze keer vergast op soep met balletjes.

Marcel Sameys en Diane Lauwers leiden de wandelingen wekelijks in goede banen. "De wandelaars komen meewandelen voor de gezellige sfeer. Tijdens de wandeling wordt er heel wat afgeroddeld en afgelachen. In Noorderwijk wordt er elke week gewandeld. De wandelingen worden enkel onderbroken voor ... de Ronde van Noorderwijk;"

Annecdotes die zich tijdens de 250 wandelingen voordeden zijn er genoeg.

Zonder namen te noemen herinneren Marcel en Diane zich hoe een van de wandelaars tijdens het 'semmelen' tegen een elektriciteitspaal liep. Tot nu toe gebeurde er 1 valpartij waarbij de wandelaar enkele ribben brak. Gelukkig zijn de deelnemers verzekerd tegen ongevallen.

Vicky Stessens coördineert mee de CM-werking in de regio Noorderwijk.
Vicky Stessens: "Deelnemen aan de wandelingen is eenvoudig. Je komt gewoon naar de plaats van vertrekt en wandelt mee. Wie 5 keer meewandelt, krijgt een reflecterend bandje, wie 20 maal deelneemt krijgt een fluoricerend hesje van de CM. In heel wat CM-afdeling van het verbond wordt er gewandeld. Wil je het juiste tijdstip dan kan je best contact opnemen met het CM-kantoor van je woonplaats."

Voor Noorderwijk kan je alvast terecht bij Marcel Sameys, 014-26 22 19 en Diane Lauwers, 0472-75 80 77.

Voor algemene info over de Fit- en Funwandelingen van de CM kan je terecht bij Vicky Stessens 0474-68 55 79.