410 scholen vieren in 2020 het einde van het schooljaar op Pennenzakkenrock. De 26e editie van Pennenzakkenrock op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, op 25 juni 2020, is  uitverkocht.

410 scholen met samen een 23.500-tal leerlingen zullen uit de bol gaan op Pennenzakkenrock. De inschrijvingsmodule op de website is afgesloten. Scholen kunnen zich dus niet meer inschrijven. Meer informatie over het tofste kinderfestival van het jaar vind je op www.pennenzakkenrock.be.

Net zoals de vorige editie van Pennenzakkenrock beperkt de provincie Antwerpen dit jaar opnieuw de inschrijvingen. Op die manier wil de organisatie immers veiligheid, kwaliteit en plezier ten volle garanderen, zodat leerlingen én leerkrachten het einde van het schooljaar op een aangename manier kunnen vieren.

Eerste namen affiche 

Mathias Vergels, bekend als Lowie Bomans in "Thuis", komt de boel op Pennenzakkenrock op stelten zetten. Hij brengt ons frisse Nederlandstalige popsongs.

Bovendien mag het hoofdpodium nog bekende toppers ontvangen zoals De KetnetBand, de meest swingende jongerenband van het land.

De organisatie rept zich om opnieuw een affiche klaar te stomen om van achterover te tuimelen, de randanimatie wordt weer bangelijk straf, de educatieve zone nog leuker en het weer (laten we hopen) op-en-top zomers.

Dj-en hoofdpodium vind je dit jaar weer onder één dak. Hier kan je genieten van vette beats onder de tent aan het hoofdpodium. Dat wordt feesten geblazen! Hopelijk zien we jullie op 25 juni op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer.

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:
Donderdag 25 juni 2020 van 8.30 tot 17 uur

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol