De 28e editie van Pennenzakkenrock op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer op 23 juni 2022 is in een recordtempo volledig uitverkocht.

385 scholen met een totaal van 23 500 leerlingen zullen uit de bol gaan op Pennenzakkenrock.

De inschrijvingsmodule op de website is afgesloten. Scholen kunnen zich dus niet meer inschrijven. De organisatie is in volle voorbereiding om hopelijk in juni opnieuw een veilige editie van het festival te kunnen organiseren. Meer informatie over het tofste kinderfestival van het jaar vind je op www.pennenzakkenrock.be.

Net zoals de vorige editie van Pennenzakkenrock beperkt de provincie Antwerpen dit jaar opnieuw de inschrijvingen. Op die manier wil de organisatie immers veiligheid, kwaliteit en plezier ten volle garanderen, zodat leerlingen én leerkrachten het einde van het schooljaar op een aangename manier kunnen vieren.

Eerste artiest voor affiche is bekend

Camille, bekend van haar hoofdrol in #LikeMe en haar single Vuurwerk, mag schitteren op het Pennenzakkenrock-hoofdpodium.

Glitter, glamour en looks: ze heeft het allemaal en deze ingrediënten zullen zeker niet ontbreken op het podium van Pennenzakkenrock.'