Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

29 Bn Log subliem Nieuwjaarsconcert : €15.000 voor goede doelen - extra foto's

29Bn Log Nieuwjaarsconcert

Vrijdagavond vond in een uitverkocht cc 't Schaliken Herentals het superbe Nieuwjaarsconcert van het 29 Bn Log Grobbendonk plaats. De goede doelen van het 29 Bn Log stonden ook dit jaar centraal met de overhandiging van de cheques.

Dit jaar was er €6.000 voor het Olivia Fund,  €3.000 voor VZW Ter Loke, €3.000 gaat naar Revalidatiecentrum Pulderbos en €3.000 voor Kaliber Herentals.  Samen een mooi bedrag van €15.000.

Het jaarlijks sfeervol Nieuwjaarsconcert met de beroemde Koninklijke Muziekkapel van de Marine o.l.v. Kapelmeester Bjorn Verschoore zat vanavond ook in een modern jasje met swingende nummers én een vleugje fijne humor.  De traditionele Radetzky Mars als uitsmijter deed heel de schouwburg meeklappen.  Mooi. 
De Koninklijke Muziekkapel van de Marine kreeg een staande ovatie van een wild enthousiast publiek.
 
Korpscommandant  luitenant-kolonel stafbrevethouder Miguel Constandt dankte tenslottte nog het talrijke publiek, de Muziekkapel, de trouwe sponsors en alle medewerkers.
 
Concertbezoekers Robert & Chris uit de Molekens Herentals : "Dit was weer top genieten van deze grandiose vakmuzikanten. Van de alleréérste noot was je meteen in de sfeer.  Ook heel tof dat we door onze aanwezigheid de goede doelen konden steunen.  Volgend jaar januari zijn we met z'n allen opnieuw van de partij!"
 
Het volgend Nieuwjaarsconcert van het 29Bn Log heeft plaats op vrijdag 24 januari 2025 ook in cc 't Schaliken.   De Natuurloop dwars door de Kazerne @Grobbendonk staat op vrijdag 7 juni op het programma.
 
Foto's Johan Temmerman / NNieuws.

Bevrijdingsstraat, Grobbendonk, België

29Bn Log Nieuwjaarsconcert

Deel dit artikel