Rodenbachfonds Olen organiseert op 29 & 30 september een 29 uur Indoor Spinning Marathon t.v.v. kom op tegen kanker op de Parking van Body-Lounge, Lichtaartseweg, 135 in Olen.

Vorig jaar, februari 2011, organiseerden we er ook de 24 uur Marathon t.v.v. de brailleliga.

Nu zal de zelfde sportieve dame trachten deze 29 uur marathon Indoor Spinning trachten vol te rijden.
 
Het is de bedoeling om tijdens deze 29 uur Indoor Spinning, zoveel mogelijk (max. 15 per uur) sporters mee op de spinningfietsen te krijgen die daarmee ook onze actie financieel steunen, en ook de uitdaagster ondersteunen bij haar poging de 29 uur uit te rijden. Er is een zeer waardevolle prijs (ter waarde van 225,00 €) voorzien voor wie de meeste deelnemers spinners kan inschrijven, er zijn 5 prijzen voorzien voor de spinners die samen met Martine de meest uren gereden hebben.
 
Het is ook een uitdaging van Martine, die haar record van 24 uur solo spinnen (24 uur Indoor Marathon in 2011) met 4 uur wil verhogen. Deze sportieve dame is ook niet aan haar proefstuk, ze fietste verledenjaar de 24 uur van Westerlo als solo deelneemster, en haar ploeg De Slijkdabbers uit Olen hebben dit jaar de eerste prijs gereden in de 24 uur van Westerlo, waarin zij als enige dame deze gemengde ploeg versterkte.

Start zaterdag 29/09 om 11.00 uur - einde zondag 30/09 16.00 uur

Inschrijven & info via Het Rodenbachfonds Olen op http://www.SWVO.be  of Fitness en Gezondheidscentrum Bodylounge  Info@Body-Lounge.be