Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

29e editie Pennenzakkenrock in recordtempo uitverkocht

415 scholen vieren in 2023 het einde van het schooljaar op Pennenzakkenrock.  De 29e editie van Pennenzakkenrock op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, op 22 juni 2023, is in een recordtempo uitverkocht. 415 scholen met in totaal een 23.500-tal leerlingen zullen uit de bol gaan op Pennenzakkenrock. De inschrijvingsmodule op de website is afgesloten. Scholen kunnen zich dus niet meer inschrijven. Meer informatie over het tofste kinderfestival van het jaar vind je op www.pennenzakkenrock.be.

Pennenzakkenrock tovert domein Zilvermeer om tot een heus openlucht speelparadijs. Al 29 jaar zorgt het hipste kinderfestival voor een feestelijke afsluiter van het schooljaar, waar er extra wordt ingezet op beleving.

Net zoals de vorige editie van Pennenzakkenrock beperkt de provincie Antwerpen dit jaar opnieuw de inschrijvingen. Op die manier wil de organisatie veiligheid, kwaliteit en plezier garanderen, zodat leerlingen én leerkrachten het einde van het schooljaar op een aangename manier kunnen vieren.

Momenteel wordt er gesleuteld aan een topaffiche, adembenemende randanimatie en een knappe festivalcamping voor de klasjes die meedoen aan het campingfestival.'

Deel dit artikel