Op zaterdag 2 maart wordt op Plassendonk in Noorderwijk de 2e GP Veldrijden Plassendonk gereden. Niels Albert komt om 13u de jeugd aanmoedigen.

2de grote prijs veldrijden Plassendonk-Hezewijk

Plassendonk-Hezewijk is een sportieve wijk! Wij willen onze plaatselijke jonge sportievelingen , Jelle en Joppe Van de Bulck, een duwtje in de rug geven. Daarom organiseren we op zaterdag 2 maart 2013 de 2de grote prijs veldrijden op ons eigen crossparcours aan de brug van de autostrade.

Om 12u30 start de Jeugdinitiatie: iedereen jonger dan 14 mag gratis deelnemen met fiets en helm, er is voor iedere deelnemer een prijs voorzien!

Om 13 u zal de winnaar van de Wereldbeker en van de B-Post Bank, Niels Albert, de jeugd een hart onder de riem komen steken en hen met raad bijstaan. We danken zijn manager Filip Roodhoodt, tevens onze wijkbewoner.

Om 14u start voor de recreanten een aflossingscross voor ploegen van min. 2 en max. 4 personen. Ze zullen in 2uur en 13 minuten strijden om de meeste ronden. hiervoor is inschrijven op voorhand wel nodig bij Andy van Turnhout (0477/258708).

Om 17u30 is de prijsuitreiking van de aflossingscross in de verwarmde feesttent op het terrein, en als afsluiter een afterparty met optreden van DJ Joris.



Iedereen is welkom, er is de ganse dag drank (warm of koud), broodjes en soep.