U bent hier

3 partijen 'Positief alternatief' werken samen voor het goede doel ‘De warmste dag Olen'

Herentals | Olen
10.12.2019 - 17.31u
Door: Mark Jaspers

Op 15 december slaan Open VLD, sp.a en Groen! Herentals de handen in elkaar. Onder de naam 'Positief alternatief' baten ze samen een kraam uit voor de Warmste Week.

'De drie partijen kunnen het in Herentals goed met elkaar vinden,' zegt Liese Bergen. 'We bezoeken elkaars activiteiten en gaan op een respectvolle manier met elkaar om.

Wij geloven niet in (politieke) steekspelletjes. Uiteindelijk doen wij op lokaal vlak aan politiek en daar staat het welzijn van de Herentalsenaar centraal, niet de ideologie.

De kerstperiode is de tijd van het jaar om stil te staan bij wie het minder goed heeft. Iets doen voor je medemens, vinden wij enorm belangrijk. Daarom willen we maar wat graag meewerken aan 'de warmste dag van Olen', waar onder andere Herentalsenaar Stijn Avonds zijn schouders onder zet.

Ons kraam wordt bemand en bevrouwd door mensen van de drie partijen. Want een positief alternatief, zowel in het dagelijks leven als in de politiek, daar werk je samen aan."

Wij nodigen iedereen uit op 15 december tussen 12u30 en 21u30 aan onze wijnbar op het Dorpsplein van Olen Centrum, in het kader van de 'De warmste dag'. Samen zorgen we ervoor dat drie goede doelen: het Olivia Fund, kinderen in nood Nepal en de MS Liga Vlaanderen op de broodnodige centjes kunnen rekenen.'

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto