Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

30e Antilliaanse Feesten : 37.000 dansende fans, exotische topsfeer - foto"s

De 30e Antilliaanse Feesten gaven er afgelopen weekend een flinke dans-lap op. Vrijdagavond iets minder fans dan de vorige jaren, maar zaterdagavond was het drummen in de Hoogstraatse Blauwbossen.Méér dan 37.000 bezoekers.


De salsa-spiegeltent  (HD-video) en de Cahier Clubtent werden continu overrompeld door een massa dansfans.  Wat een exotische sfeer tot het ochtendgloren.

Dat de Antilliaanse Feesten een staalharde reputatie in de Caribische muziekscène hebben, heeft Lo & z'n team al 30 jaar bewezen. Zaterdag stond onder andere de Colombiaanse Latin Grammy Award-winnaar Diomedes Díaz op de affiche.

Lo Verschueren : 'Het was niet de bedoeling om de 30e editie uitgebreid te vieren.  Bij ons is het elk jaar feest. Dus net zoals elk jaar halen we met z'n allen weer het onderste uit de kan om er de best mogelijke editie van te maken.'

Blauwbosje
Op de lijst met cocktails stond een nieuw drankje dat Blauwbosje heet, naar de locatie van het festival. Het is samengesteld uit cava, Blue Curaçao, wodka en pompelmoessap.  Een heerlijke topper

Zaterdagavond schitterden o.a. Luis Enrique, Destra Garcia, Locomondo, Kola Loka en Konata.

Tekst en beelden Franky Van Leeuwen / Guy Klimbim / Nnieuws

Deel dit artikel