Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

30e feesteditie Pennenzakkenrock razendsnel uitverkocht

Pennenzakrock archief

400 scholen vieren in 2024 het einde van het schooljaar op Pennenzakkenrock. 
De 30e feesteditie van Pennenzakkenrock op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer op 27 juni 2024 is in een recordtempo uitverkocht.

Vorig jaar gingen de inschrijvingen ook snel, maar dit jaar overtreft het tempo waarin de plaatsjes ingevuld raakten, echt alle stoutste dromen van de organisatie. Op 2 uur tijd schreven meer dan 400 scholen met in totaal een
23 500-tal leerlingen in om uit de bol gaan op Pennenzakkenrock.

De inschrijvingsmodule op de website is afgesloten. Scholen kunnen zich dus niet meer inschrijven. Meer informatie over het tofste kinderfestival van het jaar vind je op www.pennenzakkenrock.be.

Pennenzakkenrock tovert domein Zilvermeer om tot een heus openlucht speelparadijs. Al 30 jaar zorgt het hipste kinderfestival voor een feestelijke afsluiter van het schooljaar, waar er extra wordt ingezet op beleving. De organisatie bereidt zich voor op een heuse feesteditie!

Net zoals de vorige editie van Pennenzakkenrock beperkt de provincie Antwerpen dit jaar opnieuw de inschrijvingen. Op die manier wil de organisatie veiligheid, kwaliteit en plezier garanderen, zodat leerlingen én leerkrachten het einde van het schooljaar op een aangename manier kunnen vieren.

Momenteel wordt er gesleuteld aan een topaffiche, adembenemende randanimatie en een grote festivalcamping voor de klasjes die meedoen aan het campingfestival.

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:
donderdag 27 juni 2024 van 8.30 tot 17 uur

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

www.pennenzakkenrock.be

info@pennenzakkenrock.be

Pennenzakrock archief

Deel dit artikel