De 31e editie van de Antilliaanse Feesten presenteert dit weekend een topaffiche.  Organisatoren Lo & Freya Verschueren & C°  blijven het allerbeste uit de regio Antillen en Zuid-Amerika naar de Blauwbossen loodsen.  Waar zijn de beginjaren van de AF : van Arrow tot The Coco Band, van Calypso Rose, Marc Anthony tot Las Chicas Del Can. Van Laurel Aitken tot Fernando Villalona. The hottest salsa, socca, merengue, calypso, bachata, son,...  Ieder jaar weer sta je perplex van verrassingen en ontdekkingen.

Mooi weer en hot hot hot musica latina

De weerman kondigt volgende weekend zomerweer aan met temperaturen rond de 23 graden.  Meer moet dat niet zijn. Geen stille Kempen op 9 en 10 augustus want dan viert aarbeienstad Hoogstraten een tropical party zo heet als een knalrode Spaanse peper en zo zwoel als een Caribisch strandparadijs. De 31e editie van de Antilliaanse Feesten staat  voor 2 lange nachten tropisch loos gaan. En weer of geen weer, zweten zul je op het ritme van Caribische en Afrikaanse dansmuziek.

Toppers van de 1e nacht zijn o.a.  Guyacan Orquesta (salsa uit Colombia), Fulanito (merengue uit de Dominicaanse Republiek), Daddy Yankee met zijn megahit "Gasolina" het ultieme reggaeton-anthem, en The Selecter (ska uit Groot-Brittannië).

Nog heter wordt het de 2e nacht met de Cubaanse salsalegende Charanga Habanera, Cubaanse timba van Azucar Negra, Congolese soukous van Staff Des Leaders, en de bijna vaste waarde van het festival Kassav', de zouk-machine uit Guadeloupe die al voor de vierde keer te gast is.

Bestel hier je tickets   / beelden Françoise Van de Water / tekst Guy Verellen / Nnieuws.