Pater Kristiaan, de engelbewaarder der foorkramers, circusmensen en scouts. Er is geen zakenman wiens agenda zo vol staat als die van hem, er loopt geen vertegenwoordiger op deze aardbol rond, die zoveel kilometers aflegt als hij.

We hebben het over pater Kristiaan, de Moeze.
 
Het beeld dat we van hem hebben blijft onaangeroerd. Blote voeten in sandalen, pijp in de mond (hoewel de pijp al een paar jaren niet meer gerookt wordt) en een hoed op zijn hoofd.
Simpel en eenvoudig, twee sleutelwoorden waarmee hij door het ganse land trekt. Zijn parochie telt vele gezinnen en reikt van het Maasland tot aan de Noordzee.
 
Dagelijks wordt hij geconfronteerd met sociale wantoestanden van mensen, die op geen enkel sociaal statuut beroep kunnen doen.
 
Naast aalmoezenier van de foorkramers en circusmensen is pater Kristiaan ook nog de Moeze van de scouts van Lille en de scouts 1ste Kempen van Herentals.
 
Jaarlijks organiseren enkele vrijwilligers, scouts en oud-scouts een oldie avond, waarvan de opbrengst integraal naar de Moeze gaat om kansarmen toch een beetje te kunnen helpen.
 
Ook dit jaar organiseren we op zaterdag 10 november 2012 opnieuw een oldie avond, nl de 32ste editie. De 32ste oldie avond zal doorgaan in de  zaal ’t Hof op de Grote Markt te Herentals.
 
Oldie’s en dansmuziek zullen ons gebracht worden door verschillende DJ’s.
Ook de tombola is geprogrammeerd volgens oud concept.
Een aparte wijnfoyer, in de tuinzaal van het zaal ’t Hof, biedt mensen een rustige babbel.
 
Twijfelt u nog aan onze intenties?
 
Pater Kristiaan zal je, zoals altijd, erg dankbaar zijn!