U bent hier

340 werknemers stad & OCMW heffen het glas op 2019

Herentals
11.01.2019 - 23.44u
Door: Herman Gezelle

Sinds 2015 vieren de medewerkers van stad en OCMW hun nieuwjaarsreceptie samen. Vrijdagavond kregen zo'n 340 werknemers in zaal 't Hof  een hartelijk welkom om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Ze werden in de bloemetjes gezet voor het harde werk dat gepresteerd werd het afgelopen jaar door zowel de uittredend burgemeester Jan Bertels als de toekomstig burgemeester Mien Van Olmen.

Traditioneel worden ook de gepensioneerden gehuldigd en de werknemers met lange dienstjaren in de bloemetjes gezet. De gepensioneerden krijgen vanuit de sociale dienst in Herentals een pensioenpremie de dag van hun vertrek. Vandaag gingen zij ook niet met lege handen naar huis: een streekmand werd voor hen samengesteld.

De collega's die meer dan 25 en 35 jaar dienst hebben, kregen op hun beurt een Helemaal Herentals Cadeaucheque en een stadsmedaille.

Op de foto's o.a. gepensioneerden Jan Van Herck, Jef Wijnens, Liliane Fonteyn, Herman Dries, Marleen Prinsen, Leen De Win, Marleen Torfs, Mia Tegenbos, Mia Alpaerts en Jan Tegenbos (stad Herentals) en Josée Wynants, Johan Peeters, Josepha Van Gorp, Renild Pauwels en Ingrid Hofmans (OCMW Herentals).

En collega's die meer dan 25 en 35 actief zijn bij stad en OCMW Herentals: Huguette De Laet, Liliane Lemmens, Dominique Imants, Wis Van den Broeck, Marc Heylen, Luc Peeters, Paul Van den Bosch, Rik Van Roie, Annick Boxstaens, Patrick De Winter, Patrice Cavens, Viviane Verbraeken, Andrea Vleugels, Ann Salgarollo, Lief Smets, Ann Gebruers, Patrick Goor, Annick Snepvangers (stad Herentals) en Martine Mariën (OCMW Herentals). (tm)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto