U bent hier

34e Antilliaanse Feesten : 38.000 fans genieten op mega-editie

Internationaal | Kempen regio | Vlaanderen
14.08.2016 - 18.28u
Door: Herman Gezelle

De Antilliaanse Feesten blijven een unieke beleving.  Maar liefst 37.000 fans zakten vrijdag en zaterdag af naar de Blauwbossen in Hoogstraten voor een Caraïbische dansparty zonder grenzen.  Een briljante mix van exotische muziek met zwoele salsa, merengue, soca, bachata, of vallenato.

Freya Verschueren AF-organisatie lachte vanmorgen : 'De AF blijven groeien.  De 2 dagen samen zo'n 38.000 fans.  Dat doet ons team immens deugd. We zijn helemaal van de kaart, geweldig!'

Door de strengere veiligheidscontroles was het vaak lang aanschuiven om binnen te komen. Maar eenmaal op het festivalterrein was je dat al snel vergeten.

Fan Marlies Rijmen uit Mol : 'Ik kom al 20 jaar naar de AF.  Het is unieke beleving. Kinito Mendez en Oscar D'Leon pakten meteen de hele tent in, net als sexy Tizzy & EL-A-Kru.  Wat een ambiance!

Nippen aan een superverse coconut met daarin een cocktail mojito of een strawberry, een flesje champagne Mumm met een dampende Havana sigaar, genieten van exotische gerechten uit de Antillen of Afro- én Aziatische regionale specialiteiten, het kan allemaal.

Of je laten wegdeemsteren tussen 100.000-en zeepbellen en feeërieke fakkels. Een erg romantische AF-attractie.

Een tropische outfit inclusief strorokje, dito hoed en de surfplank horen er ook bij. In de salsa-spiegeltent kon je tot 's morgens nieuwe salsavrienden ontmoeten en pasjes uitproberen. Ik raad iedere NNieuws-lezer aan om zelf dit tropisch muziekbad te komen ervaren', besluit een superblije Marlies Rijmen uit Mol

Afwachten welke verrassingen de AF-tovenaars uit hun magische AF-hoed zullen schudden voor de 35e editie augustus 2017.

Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto