Organisatoren Freya & Lo van de Antilliaanse Feesten staan klaar om er een topeditie van te maken. Enkel maar klinkende namen prijken op de 34e affiche. Afspraak op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus in de Hoogstraatse Blauwbossen.

Een superdansbaar programma :

OSCAR D'LEON salsa - Venezuela

Oscar D'Leon wordt wel eens de koning van de salsa genoemd en is ontegensprekelijk nog steeds de meest charismatische vertolker van het genre, in de goede 'sonero'-traditie. Met zijn groot orkest reist hij de wereld rond vanuit Caracas, Venezuela.

HAVANA D'PRIMERA salsa, timba - Cuba
Trompettist en orkestleider Alexander Abreu is niet alleen een indrukwekkende artiest op het podium, zijn concerten in Havanna zijn al enkele jaren de drukst bijgewoonde in Cuba.
Hij startte zijn eigen groep in 2008 en kwam het jaar nadien voor het eerst op tournee naar Europa, o.a. voor de Antilliaanse Feesten!
Een toporkest uit Havana: elke muziekliefhebber met oren aan zijn hoofd weet dat dit een show wordt van de allerhoogste kwaliteit!

RUPEE soca - Barbados

Rupee is de soca monarch uit Barbados, gekend van van zijn crossover hit "Tempted To Touch". Geboren in Duitsland, gewoond in Engeland: Rupee verhuisde uiteindelijke naar Barbados, het eiland van zijn vader, waar zijn succesvolle carrière begon.

TIZZY & EL-A-KRU soca - Antigua

Tanzania 'Tizzy" Sebastian komt terug na haar glorieus concert vorig jaar. Op het podium een bom energie en dansbare levenslust. Tizzy wordt begeleid door haar band uit Antigua, El A Kru.Twee gloednieuwe uptempo soca-nummersvan Tizzy: "Pumping Iron" en "Slow & Stead".

CACHE ROYALE ritmo kombina - Curaçao

Clifton, Tsean, NJ, Quincy en Daniel: 5 zangers, plus een uitgebreide begeleidingsband, een repertoire met veel nadruk op zouk en kizomba, en veel testosteron. Dat is Cache Royale!"It´s All About You"!

YOUNG F champeta - Colombia

Het festival bouwt een mooie traditie op, als Europese promotor van de champeta-muziek uit Cartagena, miljoenenstad aan de noordkust van Colombia.Na Bazurto All Stars, Mr Black, Kevin Florez is Young F de jongste aanwinst, die zijn champeta songs kruidt met een scheut hip hop.Romantische champeta: "Dios Te Hizo Para Mi".

B.M.W. soca - Aruba

Randolph 'DaddyBass' Berry en zijn band B.M.W. (Brothers Making Wisdom) bestaan dit jaar 20 jaar. En dat wilden ze absoluut vieren op de Antilliaanse Feesten!Bekend van de classic "The Wiper", is B.M.W. de ultieme party-band voor de late maar ook de vroege uren.

NEW STYLE kaseko - Suriname

New Style is de nieuwste sensatie in de Surinaamse kaseko: fantastische samenzang, een onweerstaanbaar ritme, mooie songs en mooie clips. Vandaar dat de groep voor het eerst de oceaan oversteekt o.a. voor de Antilliaanse Feesten!Kaseko! "Lekker Beneden featuring HMG".

NASTYPLAY ritmo kombina - Curaçao

Nastyplay is de jongste sensatie uit Curaçao met een repertoire van "ritmo combina", waar het eiland een patent op heeft: een mix van een vleugje salsa, R&B, bachata en heel veel zouk.Het front wordt gevormd door zangers Zqo, Cizzle en lead Tsean.Ritmo Kambina gaat van zwoele zouk "Hasi Lihe"tot urban beats: "Katuna Feat. DONGO".

ND afropop - Congo

Geboren als David Ngala, verwerkt invloeden uit soukous en coupé décalé in zijn repertoire. Hij trok de aandacht met de song "Yamba", die hij opnam met Kenny B, Surinaamse reggae-zanger.African vibes! ND featuring Bosbo Architect: "Pour La Paix".

Tickets, programma en info HIER.

CAMPING:
PEGASAYA, op donderdagavond 11 augustus. TROY y LA FAMILIA op vrijdag 12 augustus. B.M.W. verzorgt de soca-namiddag op zaterdag 13 augustus.