Op zaterdag 30 mei  organiseert voetbalclub KFC Grobbendonk voor de 3e maal de DP WORLD BedrijvenVoetbalCup.   Onder de vorm van een mini-voetbaltornooi op gras tracht KFC Grobbendonk de voetbalsport te promoten en tegelijkertijd een ontspannende, sportieve dag aan de bedrijfswereld aan te bieden.

Indien uw bedrijf een gezond evenwicht wenst te houden tussen ernstig werken en plezier dan is de BedrijvenVoetbalCup een ideale gelegenheid om de team-spirit in uw bedrijf aan te wakkeren .
Wat is er immers gezelliger indien uw medewerkers een beetje lichaamsbeweging met een babbel en een frisse pint kunnen combineren.

Uw bedrijf kan inschrijven via de all-in formule in de fight of fun reeks. In de deelnameprijs is er een warm-en koud buffet voorzien, drankbonnen en een opwarmingsbal .

Vorig jaar namen 36 bedrijven deel en heden 10 weken voor aanvang van de Cup staat de teller reeds op 15.  De BedrijvenCup gaat zelfs internationaal want reeds 2 bedrijven uit Nederland schreven in.

Niet alleen de deelnemende spelers komen aan hun trekken maar ook de collega's, familieleden en sympathisanten worden in de watten gelegd. Zo zijn er drank-en eetstandjes in de ruime sfeer-en verbroederingstent, een gigantisch springkasteel en  animatie en opvang voor uw kinderen terwijl u uw bedrijf de 1-0 ziet scoren.

Voor meer informatie kijk hier.