Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

3e Editie springkastelenevent Nananunu in Noorderwijk op 1 en 2/6

Springkastelen

2 jaar geleden is een gratis springkastelenevent met succes op de KLJ-terreinen Noorderwijk georganiseerd. Ondertussen komt de 3e editie eraan met een uitbreiding naar een heel weekend springplezier.

'We zetten opnieuw al onze springkastelen in de kijker zodat iedereen zich urenlang kan plezieren', zegt organisator Maarten Magis.   'Dit jaar vindt het event plaats op 1 & 2 juni waarbij we tegenover vorige editie ook enkele nieuwe springkastelen plaatsen

De formule om ook iets te voorzien voor de mama’s, papa’s, oma’s, opa’s … wordt opnieuw uitgerold waarbij een gezellig buitenterras voorzien wordt waar iedereen kan genieten van een hapje en een drankje aan democratische prijzen.

Op zaterdagnamiddag blijft ook het concept van een kleine Vlaamse Kermis overeind. Nieuw dit jaar is dat er ook 2 wandelingen op het programma staan: eentje voor de kids met zoektocht en een langere van ongeveer een 10-tal km. Uiteraard staan we er opnieuw met een greep uit ons online assortiment van duurzame artikelen (speelgoed, knutselmateriaal … uit de webshop www.nananunu.be.

Nananunu - info@nananunu.be - ecologische webshop en springkastelen.

Springkastelen

Deel dit artikel