De vorige edities van TNT-fest waren 2 x een schot in de roos en daarom is op 14 oktober uitgeweken naar De Dreef in Vorselaar.  Zaal 't Hof Herentals (Hertals Rock City) is te klein geworden.

Dirk Peeters protagonist van Funeral Dress : 'Dit jaar staan op 14 oktober weer verschillende internationale bands geprogrammeerd, samen met de Herentalse Unite Against Society, Belgian Asociality en Funeral Dress.

Headliner zijn de THE TOY DOLLS : deze band speelde de afgelopen jaren oa drie keer op Pukkelpop, en is een van de populaire acts op de grootste festivals overal in Europa.

Aftershow wordt verzorgd door Jamie Clarke's Perfect (ex-The Pogues), die brengen de grootste hits van The Pogues (Dirty old Town, Fiesta, ...).

Meer info www.hertalsrockcity.com

Tickets via info@hertalsrockcity.com - en in café 't Saske of café Den Tip.

Nieuws van de populaire Herentalse punkband Funeral Dress

Deze band blijft het uitstekend doen in het buitenland. Op 23 december staan ze terug in Moskou als headliner van X-mas Punk Fest. De dag nadien is Sint-Petersburg aan de beurt  . Verder in december ook nog een festival in Berlijn.  Wil je ze dichter bij huis zien, dat kan 14 oktober op TNT-fest in De Dreef Vorselaar.