U bent hier

3e Foodtruckfestival ‘Lekker op Vorsel Met’ focust op lokale gerechten en eigen Vorsel-bands

Vorselaar
06.09.2019 - 09.51u
Door: Mark Jaspers

Zaterdag staat het marktplein van Vorselaar opnieuw in het teken van foodtruck-festival 'Lekker op de Met'. Het sfeervolle foodtruckfestival vindt dit weekend voor de derde keer plaats in het centrum van Vorselaar. Bezoekers worden er verwend met prachtige gerechtjes, leuke drankjes en een mooi streepje muziek.

In de namiddag wordt de muziek verzorgd door een van de bewoners van De Troon aan Sassenhout en 's avonds staat er een optreden van onze eigen Pale Boys gepland.

De Troon is een gezinsvervangend tehuis voor personen met een verstandelijke beperking.

De hapjes-trucks komen van mensen van eigen bodem: Vorselazarus met een prachtig aanbod aan bieren, brengt Wijnbar Salute een ongezien aanbod kwaliteitswijnen en zorgt ILS-events voor heerlijke burgers.

Allemaal Vorselaarse ondernemers die het beste van zichzelf geven gedurende 'Lekker op de Met'. Verder maakt ook Dinnerroom met heerlijke spekpatatjes zijn opwachting, net als Op Bruno's Wijze en Smaakmakers die hun kroketjes en vlees zullen bereiden met behulp van het Vorselaarse bier 2290.

Tussen 15 uur en 17 uur brengt een zotte clown een bezoek aan 'Lekker op de Met' en om 17 uur kunnen de kleine en grote kinderen zich ten volle uitleven gedurende een workshop djembé. Het Foodtruckfestival vindt zaterdag plaats op het marktplein van Vorselaar en zet zijn deuren open voor de bezoekers van 14 uur tot 22 uur.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto