'Herzlich wilkommen beim Oktoberfest Herentals', zegt Sven Smouts
Oktoberfest Wirt. '
Ervaar de sfeer van de echte Oktoberfeesten in onze speciaal ingerichte Bierhalle... Schuif aan één van de tafels aan en geniet van ons fris Paulaner bier of Paulaner Weissbier van het vat. Gebrouwen volgens het Bayerischen Reinheitsgebot, en één van de vijf officieel erkende Oktoberfest-bieren. Wij schenken het originele Paulaner Oktoberfestbier.

Ook de hongerigen komen ruimschoots aan hun trekken. Schweinefleisch, Bratwurst, Burger und Brezel, ter plaatse bereid en van de allerbeste kwaliteit.

Onze live Blaaskapellen zorgen met hun muziek voor de juiste sfeer. Die 4 Männer en De Koperdieven maken 14 oktober hun opwachting.

Ein prosit!  Ook na de stembusgang...

Wir sehen uns am Tisch!

U kan plaatsnemen in "Bierhalle Das Hof". Inkom voor het Oktoberfest is 7,5€, U krijgt dan meteen uw persoonlijk half liter glas van Paulaner of uw 1 liter Mass-glas naar keuze (first come first serve), met handvat. Dit glas mag je achteraf gewoon mee naar huis nemen, is aandenken aan de Herentalse Oktoberfest.

"Gemütlichkeit". Alle opbrengsten uit dit event aan naar goede doelen in en rond Herentals. Oktoberfest Herentals gaat door op zondag 14 oktober in "Bierhalle Das Hof", Grote Markt 41, Herentals. Oktoberfest Herentals opent de deuren om 12.00u, en eindigt rond 19.30u.' Extra info HIER.

Foto's en beelden archief Nnieuws.