De 3e editie van het Sportcongres Kempen is een voltreffer. Met ruim 500 inschrijvingen barst het tweejaarlijkse congres uit zijn voegen. “Het succes danken we aan ons sterk programma met innoverende topics en belangrijke internationale sprekers”, meent dr. Toon Claes, voorzitter van het Sportcongres en orthopedisch chirurg in het AZ Herentals.

Op zaterdag 25 oktober organiseert Orthopedie Herentals voor de 3e keer het tweejaarlijkse Sportcongres Kempen.

Specialisten van het AZ Herentals, aangevuld met binnen- en buitenlandse gastsprekers, delen de actuele kennis over chirurgische behandelingen en revalidatiemogelijkheden met artsen en kinesitherapeuten. De inhoud is voornamelijk toegespitst op sportblessures. “Zo hebben we uit eigen huis dr. Steven Claes die zal vertellen over de nieuwe gewrichtsband in de knie die hij samen met prof. Johan Bellemans ontdekt heeft.

Met prof. Gordon Mackay hebben we ook een internationale autoriteit uit de sportgeneeskunde naar de Kempen kunnen halen”, aldus orthopedisch chirurg Toon Claes, voorzitter van het Sportcongres Kempen.

Dat sterke programma heeft het aantal inschrijvingen fors de hoogte in gejaagd. “Het Sportcongres barst werkelijk uit zijn voegen. De voorbije edities was cc ’t Schaliken in Herentals voldoende groot om iedereen een zitje te geven, maar met ruim 500 inschrijvingen moesten we nu noodgedwongen ons eigen Herentals inruilen voor cc Zwaneberg in Heist-op-den-Berg”, aldus dr. Toon Claes.

Voor meer informatie: www.sportcongres.eu

Op de foto dr. Toon Claes met zoon dr. Steven / Nnieuws/ Van the Man.