Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

4 lokale ondernemers als nieuwe ambassadeurs van landschapspark de Merode

de Merode ondernemers

Landschapspark de Merode heeft er vier nieuwe ambassadeurs bij, lokale ondernemers die met de producten of de diensten die ze aanbieden de kernwaarden van het landschapspark mee uitdragen en versterken. Op het netwerkevent van de Merode ondernemers vzw op donderdag 1 december in Veerle-Laakdal kregen de nieuwe leden een officieel belevingslabel uitgereikt.

Landschapspark de Merode bevindt zich op de grens van de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant en strekt zich uit over 9 gemeenten (Aarschot, Diest, Geel, Herselt, Hulshout, Laakdal, Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlo en Westerlo). Natuurgebieden, bossen, dorpen, open velden en tal van erfgoedparels vormen de rijkdom van het gebied.

Een groep enthousiaste ondernemers draagt de kernwaarden van het landschapspark actief mee uit. De open ruimte is een bron van inspiratie voor hun ondernemerschap. Een jury heeft zopas vier nieuwe namen aan de lijst toegevoegd:

  • Ten Kapittelberg uit Herselt, wijnen
  • ’t Hof in Langdorp, dorpswinkel met bakkerij en herberg
  • Westelfolk vzw uit Westerlo, liefhebbers van folk(lore)
  • Lianko uit Bekkevoort, vakantiewoning

“In landschapspark de Merode geloven we dat ondernemerschap en het koesteren van de open ruimte hand in hand kunnen gaan. Erkende labelhouders engageren zich om lokaal, authentiek, gastvrij en duurzaam te werken. Die basisprincipes dragen er toe bij dat klanten en bezoekers volop kunnen genieten van de troeven van ons mooie landschapspark,” verklaart gedeputeerde Kathleen Helsen, voorzitter van Landschapspark de Merode.

Het aanbod van erkende labelhouders is zeer divers: van horeca-uitbater en hoeveproducent tot wandelcoach of landschapsverteller. Je vindt het hele gamma op www.bezoekdemerode.be

Tijdens het netwerkevent van de Merode ondernemers vzw in Veerle-Laakdal kregen de 4 nieuwe ambassadeurs officieel hun label uitgereikt - foto Tom Cornille voor Landschapspark de Merode.

www.bezoekdemerode.be

Over de nieuwe labelhouders:

www.kapittelberg.be

www.thoflangdorp.be

www.westelfolk.be

www.lianko.be

de Merode ondernemers

Deel dit artikel