Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

4 tips om een onvergetelijk verjaardagsfeest te organiseren

Feest pexels

Zin om het feestvarken eens goed in de bloemetjes te zetten? Oud of jong, we genieten allemaal van een verjaardagsfeest met onze vrienden en familie rondom ons. Wat kan je nu doen om een nog toffer, gezelliger en werkelijk onvergetelijk verjaardagsfeest te organiseren? We got you!

Ibiza 2.0

'Heerlijk eten en drinken is natuurlijk een echte essential bij elk feest. Probeer dit jaar eens iets anders uit, en stap af van de typische taart en chips. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een cocktailbar creëren. Met wat hoge tafels, kleurrijke slingers en leuke sfeerlichtjes zit je op 1-2-3 in Ibiza. Wist je dat er ook heel wat cocktail start-ups zijn?

Zij komen met veel liefde op maat gemaakte cocktails serveren voor jou en je gasten. Koppel er ineens een taste testing aan met de jarige, en geniet een hele avond van top cocktails! Wil je liever het heft in eigen handen nemen? Een gin-tonic, pornstar martini en lazy red cheeks zijn makkelijke cocktails waar je iedereen mee betovert.

Crème de la crème

Heerlijke drankjes, check! Nu nog top eten, en dat hoeft zeker niet moeilijk te zijn. Zo zijn prachtige “grazing plates” of kaas-wijn plateaus een echte eye-catcher, en zo heeft iedereen wel iets dat hij of zij tussendoor kan snacken. Laat daarnaast een foodtruck komen met hamburgers, pizza of curry’s en bestel ten slotte de crème de la crème: een echte verjaardagstaart met verschillende lagen. Denk aan biscuit cake met slagroom, een frambozentaart of een regenboog cake. Als je kiest voor een thema, zet dit dan op de uitnodigingen en kies een cake die erbij past. Voor volwassenen is het leuk om een gemaskerd, 80s of cocktailfeestje te organiseren, maar ook thema’s rond muziek, artiesten, films en series zijn altijd een hit.

Originele kaart

Voorzie een grote verjaardagskaart voor de man of vrouw van het uur! Laat iedereen er een leuk tekstje op schrijven en kies een thema dat perfect bij de jarige past: een fiets, auto, lekker eten of lievelingsdier. Personaliseer de kaart ten slotte met een mooie foto of de naam van de jarige. Geef de kaart af samen met de leuke cadeaus voor de jarige, en maak er eventueel een spel van zoals liedjes raden, pictionary of goocheltrucjes. 

Toffe hoekjes

Iedereen kent het wel: je komt toe op een feestje en iedereen zit of staat in een kringetje en je weet niet zo goed wat je met jezelf moet doen. Vermijd zo’n gênante momenten, en voorzie wat voor iedereen, zowel voor de introverten als extraverten ;-)

Zo kan je meerdere hoge tafels onder tenten in je tuin voorzien, of denk aan een knutseltafel, een kinderhoekje en wat zitzakken. Zo heeft iedereen meteen een plekje om op te zitten. Daarnaast is het ook fijn om wat “activiteiten” te voorzien. Zo kan je wat tuin spelletjes klaarzetten zoals Kubb, een fotobooth installeren of iedereen iets vragen om mee te brengen. Voorzie dus wat afleiding voor wanneer het feest even stilvalt. En last but not least: een knaller afspeellijst maakt elk feestje onvergetelijk!'  Foto pexels.

Feest pexels

Deel dit artikel