Morgen barst het muziekfestival los ter gelegenheid van 40 jaar Deca.  Deca geeft voor haar 40e verjaardag een verjaardagsfeest om U tegen te zeggen.   Op vrijdag 14 september organiseert Deca op Golf Club Witbos in Noorderwijk een gratis muziekfestival voor jong en oud.

Programma

17u00 | Deuren
18u30 | Laura Tesoro
20u30 | The Scabs - 40 years
22u30 | Superjam feat Babl, met Natalia & Bart Peeters
24u00 | DJ Bex

Festivalsite

Patrik De Cat CEO van Deca : 'Het festival vindt grotendeels plaats in openlucht - wij verwachten mooi festivalweer (20 graden & droog). Indien nodig zullen wij regenponcho's uitdelen.

Inkom
Om het festivalterrein te mogen betreden, bied je de geprinte versie van je gratis ticket aan bij de ingang van het terrein. Je ticket wordt gescand en niet teruggegeven; in ruil ontvang je een polsbandje dat je tijdens de duur van het festival dient te dragen.

Check voor je vertrekt wat je wel en niet mag meebrengen via www.40jaardeca.be: onze security guards behouden zich het recht om bezoekers te fouilleren. Aan de ingang krijgt u uw consumptiebonnetjes voor uw gratis snacks en drinks.

Lockers
Er worden geen lockers voorzien.

Fietsen
Wij voorzien een grote overdekte fietsenstalling en moedigen al onze bezoekers aan om met de fiets te komen! Voordelen: genieten van de buitenlucht, nergens aanschuiven, lekker dicht bij de ingang 'parkeren', de beenspieren nog eens trainen, zorgzaam omgaan met het milieu, met de uitgespaarde brandstofkosten een extra pintje drinken...

Parkeren
Wij roepen iedereen op om zo veel mogelijk te carpoolen. De festival parking ligt naast supermarkt Alvo Heylen op de Morkhovenseweg; je bereikt de parking via 'Lankem' (zie plan). Parkeren gebeurt onder begeleiding van onze parkeerwachters. Gebruik de speciale oversteekplaats om te voet Witbos te bereiken. Gelieve niet te parkeren in de omliggende straten.

Parking mindervaliden
U kan gebruik maken van de VIP parking. Gelieve uw mindervalinden parkeerkaart samen met uw toegangsticket te tonen aan de parkeerwachters.

Packed to impact
www.40jaardeca.be

Facebook event pagina: 40 Jaar Deca.