De Herentalse Turnvereniging Corpus Sanum organiseert op zondag 24 maart hun 41° Dans- & Turnshow. Het thema dit jaar is "Stories" en elke groep heeft wel een verhaal te brengen met hun nummer.

Corpus Sanum heeft meer dan 500 actieve leden en zij doen allemaal mee op de jaarlijkse Show. Vorig jaar waren er meer dan 2000 toeschouwers.
 
Het programma brengt een mengelmoes van Gymnastiek in al zijn vormen afgewisseld met sterke dansnummers van Hip Hop, Funk & streetdance . Leeftijden van zeer jong tot jeugd en volwassenen. Het niveau van de deelnemers gaat van beginners tot gevorderden naar wedstrijdgymnast en enkele topsporters.
 
Op de Vlaamse kampioenschappen Trampoline vorig weekend won Roxane Geeraerts de titel in de categorie miniemen. Ook ploeggenote Nell Caers zat in de finale en viel juist naast het podium met een vierde plaats. Op het Provinciaal kampioenscha Artistieke Gymnastiek Dames werd Ellen Goossens 2-de en stelde haar selectie voor het VK veilig. Alle wedstrijdgymnasten zijn ook volgende zondag te zien op de Dans- & Turnshow.
 
De 41° Dans- & Turnshow gaat door in het BLOSO sportcentrum Herentals en begint stipt om 13u30. De deuren worden geopend om 12u30 en kaarten in voorverkoop zijn te verkrijgen bij de lesgevers van de club. De inkom bedraagt 10,00 euro (in voorverkoop 8,00 euro) en 60 of personen met een beperking (en leden VGL) betalen 5,00 euro aan de kassa. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis binnen. Voor een namiddag spektakel en veel kijkplezier is er maar één goede raad: kom op tijd naar BLOSO.
 
Foto's:             Sfeerbeeld Show 2012
                        Roxane Geeraerts Vlaams kampioene Trampoline.