Zoals elk jaar feest Bouwel in september, de jaarlijkse Parochiefeesten, editie 41! Net als vele parochies is Bouwel ook onlangs zonder priester. Onze parochiepriester was natuurlijk met de hulp van vele, heel vele vrijwilligers de motor achter deze feesten. Dit jaar zullen we het zonder moeten doen, is toch wel speciaal. 

De feesten beginnen op vrijdagavond 13 september met een avondrally voor de kinderen, zij zoeken het Zwaard van Donatus. Op zaterdagavond 14 september hebben we dan de quiz in de Parochiezaal, voor de verschillende wijken van de Parochie, drukbezocht en meestal heel hilarisch.

Zondag 15 september is dan de grote afsluiter van het feest met gedurende heel de dag een hoop activiteiten voor jong en oud, uitschieters zijn de heel grote rommelmarkt,
de bloemententoonstelling in de kerk met het optreden van de Fanfare Sint Donatus en als slotevenement de prijsuitreiking.   (De Bloemententoonstelling loopt nog wat langer…).  Heel wat Bouwelaars komen deze dagen met ons meemaken, vooral de Bloemententoonstelling trekt mensen aan van heinde en ver.