Het gemeentebestuur verdeelt 4.200 euro over veertien verenigingen van en voor personen met een beperking. Met het toekennen van de subsidie wil het gemeentebestuur de dynamiek binnen de verenigingen stimuleren en nieuwe initiatieven ondersteunen.

Het gemeentebestuur hecht veel waarde aan de werking van de verenigingen van en voor personen met een beperking. Daarom wil het gemeentebestuur deze initiatieven, gedragen voor de gemeentelijke adviesraad voor personen met een handicap, ook blijvend ondersteunen en nieuwe initiatieven en projecten kansen geven.

Verdeling subsidies

Volgende verenigingen ontvangen elk een subsidie van 300 euro:

1. Vlaamse Federatie voor Gehandicapten

2. Gewoon en Anders vzw

3. Magnolia vzw

4. Recreas

5. Alzheimer Liga

6. Klein Postel vzw

7. CVA Kempen

8. De Ouders vzw

9. Den Brand vzw

10. Vigé

11. Scootmobielers Mol

12. Help Brandwonden Kids vzw

13. De Witte Mol

14. Lidwina-Stichting vzw

Werk mee aan een onbeperkt Mol!

Wil jouw vereniging zich ook inzetten voor personen met een beperking? Sluit dan aan bij de adviesraad voor personen met een handicap en werk mee aan een onbeperkt Mol. De adviesraad voor personen met een handicap verenigt alle erkende verenigingen van en voor personen met een beperking.

Onafhankelijke leden en vertegenwoordigers van minderheidsgroepen kunnen deelnemen. De adviesraad voor personen met een handicap geeft informatie en bevordert overleg, samenwerking en coördinatie op het terrein.

Meer info: dienst seniorenplus, 014 33 16 00, dienstseniorenplus@gemeentemol.be