Op zondag 25 februari organiseert Corpus Sanum Herentals haar 46e Dans- & Turnshow in de sporthal van Sport.Vlaanderen.  De deuren voor het publiek gaan open om 12u30 en de show begint stipt om 13u30.

De inkomprijs bedraagt 10 euro aan de kassa en in voorverkoop 8 euro (inkomkaarten kan je kopen in de Vossenberg). Kinderen onder de 12 jaar is gratis en ouder dan 60 of personen met een beperking kunnen binnen voor 5,00 euro (kaarten aan de kassa kopen).

Het thema dit jaar is "Around the World" en we reizen mee met alle groepen over heel de Wereld. Corpus Sanum heeft meer dan 500 leden en bijna alle groepen nemen deel aan de Dans- & Turnshow. Niet alleen kwantiteit maar ook kwaliteit zal er opgevoerd worden.

De kleutergroepen van Herentals en Morkhoven beginnen al van de leeftijd 2,5 jaar en ze zijn zeer talrijk dit jaar. De gemengde groepen van 6 tot 8 jaar zorgen voor een trip naar New York en Frankrijk.

De recreatieve Dans- & Turngroep wisselen in een snel tempo elkaar af en zorgen voor een gevarieerd programma. Met vele kampioenen in hun rangen garanderen de wedstrijdgroepen voor hoogstaande kwaliteit in hun nummers. Omdat we midden in de competitie periode zitten brengen zij meestal hun wedstrijdoefeningen.

Er zal ook dit jaar weer een gastoptreden zijn van 2 topsportgymnasten, Lore Pauwels en Paris Leysen, Toestelturnen meisjes. Zij trainen hun 2de jaar in een basisclub waar ze school en sport kunnen combineren. Uiteraard worden opnieuw de Vlaamse en Belgische kampioenen gehuldigd van vorig seizoen.

Wegens de beperkte parkeerruimte is het een goed idee om met de fiets te komen of zelfs te voet. Vanaf het station is het via het bruggetje over de Nete geen 10 minuten wandelen.

Voor een namiddag show en spektakel moet je zondag 25 februari in de Sport Vlaanderen (ex-Bloso) -hal zijn.