Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

4e generatie Mols familiebedrijf NV Netebeemden viert 100-jarig bestaan met naamsverandering ‘Hestia’

Hestia

100 jaar geleden metste Molse aannemer ‘De Klopper’ zijn eerste baksteen.
Kleinzoon Marc Eysermans runt inmiddels nog steeds enkele vastgoedvennootschappen waarvan de grootste: NV Netebeemden.

Sinds enkele jaren stapte zijn dochter Liesbeth Eysermans mee in de zaak (generatie 4) en in 2021 schakelde het bouwbedrijf een vitesse hoger door de evenzeer Molse Niels Vanhoof onder de arm te nemen als CEO.

Vanwaar de naam Hestia?

In de Griekse mythologie is Hestia de godin van de huiselijke haard. Een vredelievende godin, die nooit deelnam aan oorlogen. De godin staat bekend om haar zachtmoedige oprechtheid en zou de kunst van het bouwen hebben uitgevonden.

In de Kempen staat Hestia vanaf heden voor de verzameling van enkele ondernemingen die gelinkt zijn aan pater familias Marc Eysermans.

Elk van deze ondernemingen behelst een activiteit in de projectontwikkeling of in de verhuur van een hoofdzakelijk in de Kempen gelegen patrimonium.
‘Met de nieuwe commerciële naam Hestia kunnen we er opnieuw 100 jaar tegen’ aldus Niels Vanhoof.

De werking van Hestia bestaat uit 5 pijlers: projectontwikkeling, bouwen, verhuur, interne renovaties en sinds kort richten we ons ook op de overname van patrimoniumvennootschappen.
‘Het zijn speciale tijden, maar we blijven ons focussen op waar we goed in zijn: het vervaardigen van lokale, duurzame en esthetische projecten. We kunnen niet anders, dat is waar wij blij van worden.’ – Marc Eysermans.

Momenteel bouwt Hestia aan appartementencomplex en handelspand Huize Art Deco te Voogdijstraat/Kloosterstraat in Mol Centrum. Een architecturale ode aan het oude ‘Deko’ meubelbedrijf.
Meer info over hun werking en naderende bouwprojecten kan u vinden via www.hestia.be

Het kantoor van Hestia bevindt zich op het Rozenbergpark, in hetzelfde gebouw als Bristol shoes.

Rozenberg 96 B, Mol, België

Hestia

Deel dit artikel