Organisator Michel Janssens : 'Opnieuw staan wij voor een nieuwe, hopelijk even succesvolle als de voorgaande drie, editie van onze KAPELSE MIDWEEK-CLASSIC.  Op woensdag 22 juli is het ook nu weer aan de nieuwelingen en juniores om ons een mooie, spannende wielernamiddag te bezorgen. En ook deze keer zullen een aantal jonge Kapelse wielertalenten aan de start staan.

Met de verhuis naar 't Pleintje denken wij de ideale stek gevonden te hebben om de Kapel nog jaren wielerplezier te bezorgen en van onze KAPELSE MIDWEEK-CLASSIC een begrip te maken in het regionale wielerlandschap. 

Het parcours blijft ongewijzigd : langs Ter Voort, Zagerijstraat, Meidoornstraat, Berkenstraat, Gelendel, Elsbroek, Pasbrug, Strateneinde en opnieuw Ter Voort.
Op het parcours geldt, tijdens de wedstrijden, een stilstaan- en parkeerverbod. 

Vanuit de richting Tongerlo en Zoerle Parwijs wordt een omlegging via Olen aangegeven om zo veel mogelijk verkeer op het parcours te vermijden. Vanuit de richting Morkhoven moet het verkeer de rijrichting van de wedstrijden volgen.

Voor, tijdens en na de wedstrijden is iedereen welkom in ons MIDWEEK-CLASSIC CAFE op 't Pleintje voor een drankje en om te supporteren voor onze plaatselijke helden.
WSC DUW VOORT